Uw haar, onze zorg

Haarverlies en haarwerken

 

Hoofdhaar is naast de gezichtsuitdrukking en het postuur een van onze meest opvallende kenmerken. Hoofdhaar wordt ook wel een natuurlijk sieraad van de mens genoemd. Meestal staan we niet stil bij de waarde van dit sieraad. We vinden het heel gewoon dat we ons haar kunnen stylen volgens de laatste trends. Haaruitval is in heel veel gevallen een groot persoonlijk drama. Haarverlies kan zorgen voor gedeeltelijke of volledige kaalheid.                                            

 

Er zijn vele oorzaken voor haarverlies o.a. erfelijke haaruitval, haarziekten, bestraling of chemokuren, stress, medicatie en slechte conditie van de hoofdhuid en haarwortels. Maar wat de oorzaak ook is, ons zelfvertrouwen wordt er door aangetast. Gelukkig zijn er tegenwoordig uitstekende oplossingen waarmee u zich onmiddellijk een stuk beter, mooier en dus ook zelfverzekerder voelt. Kort, krullend of lang haar, voor iedereen ligt een mooi natuurlijk kapsel binnen handbereik. Dus ook voor u!                                                 

 

Mocht u om welke reden ook een haarwerk of pruik nodig hebben, vraag ons gerust om raad of advies. Uiteraard is discretie gewaarborgd!

 

Tegenwoordig zijn haarwerken vaak van zeer goede kwaliteit en nauwelijks van echt haar te onderscheiden, en bieden bovendien veel draag comfort in het door u gewenste kapsel/model.

 

Wij adviseren bijna altijd een haarwerk dat zoveel mogelijk gelijkenis geeft met uw eigen haar, om zo min mogelijk het accent op de verandering te leggen.

 

Ook houden wij rekening met uw werkzaamheden, hobby’s enzovoorts.

 

Voor tal van problemen hebben wij een passende oplossing, die in heel veel gevallen al binnen enkele dagen geleverd kan worden.

 

(Is het bezoeken van onze salon niet mogelijk, dan is één telefoontje voldoende om u thuis te bezoeken en uitgebreid te informeren.)

 

Haarwerken en pruiken zijn er in verschillende prijs klassen. Wij laten u de verschillen zien. Als u een haarwerk op medische indicatie wordt aangeschaft komt u via uw zorgverzekeraar  in aanmerking voor een vergoeding. Wij zijn aangesloten bij bijna alle zorgverzekeraars. Bij goedkeuring van uw zorgverzekeraar zal deze vergoeding direct in mindering worden gebracht op het totale bedrag. Bij een medische indicatie heeft u van uw arts een verwijsbrief voor haarwerk gekregen, het is van belang dat u deze brief meeneemt naar het eerste – vrijblijvende- afspraak.

  

Waarom Cappelle haarmode?

 

  • Cappelle haarmode & haarwerken is een door de SEMH erkende salon voor haarwerk
  • Een erkenning stelt hoge eisen aan onze salon, 
  • met betrekking tot kennis, levering, discretie, salon inrichting, etc. 
  • U mag daarom ook het allerbeste van ons verwachten.
  • Het is mogelijk u persoonlijk te informeren en adviseren in onze  salon. Onder het genot van een kopje koffie of thee zullen wij u geheel vrijblijvend onze werkwijze en mogelijkheden uitleggen.

 

 

Mogelijke oorzaken van haarverlies:

 

Alopecia Androgenetica

Een mannelijke vorm van haarverlies en een veel voorkomende vorm van permanente haaruitval. Bij mannen die vatbaar zijn voor alopecia androgenetica kan haaruitval beginnen op elk moment na de puberteit. Meestal begint het (zeer geleidelijke) haarverlies bovenop de hoofdhuid en bij de inhammen die langzaam uitbreiden. De haren aan de zijkanten van het hoofd en de achterkant vallen niet uit. Voor veel vrouwen begint alopecia androgenetica tijdens de menopauze.

 

Alopecia Areata

Alopecia areata veroorzaakt ongelijkmatige haaruitval. Het is meestal gelokaliseerde haaruitval op de hoofdhuid, maar treedt ook op bij andere delen van de huid met haargroei.

 

Chemotherapie

Sommige vormen van chemotherapie (cytostatica) hebben tot gevolg dat het haar uitvalt.

Haaruitval treedt meestal op 2-3 weken na de eerste behandeling.

De hoofdhuid is gevoeliger, ook voor temperatuurswisselingen.

Tevens is de hoofdhuid droger en kan er makkelijk schilfering ontstaan.

Niet elke chemotherapie veroorzaakt haaruitval.

 

 

 


Openingstijden:

Dinsdag: 08:30 uur tot 17:30 uur

Woensdag: 08:30 uur tot 17:30 uur

Donderdag: 08:30 uur tot 17:30 uur

Vrijdag: 08:30 uur tot 17:30 uur

Zaterdag: 08:00 uur tot 15:00 uur

 

Afspraak buiten onze openingstijden? Neem hiervoor contact met ons op. 

Contactgegevens:

Thomas de Rouckstraat 9

4611 EC Bergen op Zoom

Tel: 0164-255087

Whatsapp: 06-45620374

Email: cappellehaarmode@gmail.com